Összefuttatás

A funkció kipróbálásához regisztráció és bejelentkezés szükséges (a "Regisztráció" és "Bejelentkezés" fül az oldalsávban található). A rendszer a regisztráció során megadott e-mail címre küldi el a belépéshez szükséges jelszót.

Az összefuttatás funkció a fekvő jelentés és a várólista rekordok egyeztetésében nyújt segítséget. Ehhez szükség lesz a szabványos fekvő jelentés fájlra és a várólista rendszerből letöltött intézeti szintű xls (aktív és lezárt tételek is) állományra. Az adatok biztonságos továbbítása érdekében a kommunikáció titkosított csatornát használ. A feltöltött adatok pedig a feldolgozás végeztével törlődnek a szerverről.

Az összefuttatás funkció a kötelezően várólistás beavatkozásokat illetően a megadott elszámolási időszakra vonatkozóan veti össze a tény ellátási dátummal lezárt (NOR/ELO/SUR státusz) és a terv ellátási dátumú aktív (HSZ/HKH/HBK/VAR/NJM státusz) várólista tételeket a normál (N rekordtípus) fekvő jelentés rekordok tartalmával. A párba rendezés kulcsát a TAJ, Műtét kód, Műtét dátum adatok szolgáltatják. A funkció az adatok egyezőségét vizsgálja, az adatok (pl. TAJ, születési dátum) megfelelőségét nem.

Példa

Van egyezési probléma!